Selecteer provincie

Taxi- en Touringcarbedrijf Roelofsen

Details

Adres
Dorpsstraat 2
7136LK Zieuwent
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.taxiroelofsen.nl

[email protected]

Wat wij doen:
Met ruim 44 jaar ervaring staan wij garant voor comfortabel vervoer. Of het nu gaat om individueel vervoer of groepen. Wij zorgen ervoor dat u veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Taxi Roelofsen is gecertificeerd met het TX keurmerk taxi
Dit keurmerk bied u extra garantie op kwaliteit van het bedrijf waar u de taxi huurt, op de vakbekwaamheid van de chauffeurs, op de veiligheid van de taxi, de adequate verzekering van de taxi en de inzittenden, en op naleving van alle wettelijke eisen voor het personenvervoer.

Voor Luxe busverhuur of touringcarverhuur bent u bij Taxi en Touringcar Roelofsen aan het juiste adres.

Onze bussen en touringcars bieden comfortabel vervoer voor 8 tot 64 personen. Onze touringcar van de merken SETRA en BOVA staan garant voor super comfort en topkwaliteit, en brengen u onbezorgd naar de mooiste plekken in binnen – en buitenland. Een luxe touringcar huren voor een meerdaagse reis of excursie, of voor een dagje uit voor vereniging, bedrijf, personeelsvereniging, instelling of voor een schoolreis met de basisschool, middelbaar – en hoger onderwijs ? Taxi en Touringcar Roelofsen staat garant voor een comfortabele reis met een uitstekende chauffeurs / reisleider tegen een aantrekkelijke prijs.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Groepsvervoer, Leerlingenvervoer / schoolvervoer, Luchthavenvervoer, Privé chauffeur, Rouwvervoer, Schiphol taxi, Trouwvervoer, concerten / evenementen vervoer, dagtochten, meerdaagse reizen

Aangesloten bij / Certificering:
TX keurmerk taxi | SKTB keurmerk Touringcarbedrijf