Sabo Boxtel BV 0411-673031: Kosten kilometervrij (wintersport) vakantie met 6,7,8,10 of 12 vrienden. Familie dagje? huur goedkoop per uur of per dag tegen een laag tarief zonder zorgen

Details

Adres
Staarten 9
5281PK Boxtel
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Machinefabriek, Metaalbewerking
rondslijpen, inductieharden, harden

http://www.saboboxtel.nl

[email protected]

Wat wij doen:
De producten van Sabo Boxtel BV, waaronder inductieharden en rondslijpen, zijn zo goed omdat wij alleen met de beste vakmensen werken. Specialisten die heel het traject van metaalbewerking voor hun rekening nemen. Zoals draaien, frezen, boren of rondslijpen. Ze beheersen de nieuwste technieken en blijven door opleidingen op de hoogte van innovatieve ontwikkelingen in hun vakgebied.

Machinefabriek met geavanceerde apparatuur
In onze moderne machinefabriek in Boxtel vindt u conventionele en geavanceerde CNC-gestuurde machines. Voor draaien en frezen hebben wij een capaciteit van 10 ton en een maximale lengte van 2,70 meter. Wij beschikken als een van de weinige machinefabrieken in Nederland over apparatuur voor het boren van smeergaten vanaf 6 mm doorsnede tot een lengte van 475 mm.

Onze producten variƫren van zuigerstangen, assen en bussen voor graaf- en sloopmachines. Maar ook tand- en kettingwielen, aandrijfassen voor grondverzetmachines, scharnierpennen voor sloopmachines en zuigerstangen voor hydraulische cilinders.

Sabo Boxtel is in Nederland de grootste speler op het gebied van inductieharden en het bewerken van metaal.Diensten:
Advies, Boren, CNC Frezen, Draaien, Engineering, Frezen, Metaalbewerking, Slijpen

Specialisme:
Scheepvaart