Selecteer provincie

Kinderen VOF B de

Details

Adres
D'n Ham 1
5386JA Geffen
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


073-5325551

fax : 073-5325504

Wat wij doen:
Wij zijn een dierenspeciaalzaak in de ruime zin van het woord, die vooral een een uitgebreid assortiment aan producten combineerd met een scherpe prijs en een goed advies.
Ons bedrijf is ontstaan vanuit een molenaarsbedrijf en wij zijn reeds de 4e generatie die werkzaam is in deze branche. Vandaar dat naast de dierenspeciaalzaak wij ook nog veel verschillende soorten diervoeders verkopen voor de zogenaamde landbouwhuisdieren (kippen, varkens, koeien, schapen etc).
Daarnaast hebben wij een zeer uitgebreid assortiment paardenvoeders en kunnen wij ook een goed advies geven over de voeding van paarden.
Ook kunt U bij ons terecht voor strooiselproducten zowel in groot- als kleinverpakking dus zowel voor de groot als kleinverbruiker.
Verders leveren wij ook allerlei kunstmestsoorten voor de bemesting van Uw tuin en gazon, maar ook voor grasland en ook bestrijdingsmiddelen voor de tuin behoren tot ons standaardassortiment.
Potgrond, Bemeste tuinaarde, koemestkorrel, tuinturf etc. is ook iets wat wij in diverse soorten en maten hebben.
Er is een mogelijkheid van goederen thuis te laten bezorgen in overleg met ons, vraag zeker naar de mogelijkheden als U hierin geïnterreseerd bent, wij hebben namelijk zowel een bus voor de kleine boodschappen als een vrachtauto met kooi-aap voor het grotere werk.
Bezoek zeker eens onze winkel, er is voldoende gratis parkeerruimte recht voor de deur en zwaardere goederen (zoals grootverpakkingen voeders/kunstmest) worden voor U in de auto gelegd.

Houd wel rekening met onze openingstijden: Maandag t/m Vrijdag 13.00-19.00 uur
Zaterdag 8.30-17.00 uur


Kom zeker eens bij ons langs, U bent van harte welkom en wij staan U graag te woord.

Met vr. gr. Anita & Bart de Kinderen.Openingstijden:
Maandag : 13:00 - 19:00
Dinsdag : 13:00 - 19:00
Woensdag : 13:00 - 19:00
Donderdag : 13:00 - 19:00
Vrijdag : 13:00 - 19:00
Zaterdag : 08:30 - 17:00
Zondag : geslotenService:
Bezorgservice

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan

Soort aanbieder:
Dierenspeciaalzaak, Diervoederhandel, Strooiselproduktenhandel, kunstmesthandel

Dierenverkoop:
Cavia's, Hamsters, Kanaries, Knaagdieren, Konijnen, Parkiet, Vissen, Vogels

Voeding:
Dieetvoer, Diervoeding, Hondenvoer, Kattenvoer, Kippenvoer, Paardenvoer, Schildpaddenvoer, Vissenvoer, Vitamines, Voedingssupplementen, Vogelvoer, knaagdierenvoer, alpacavoer, schapen, geitenvoer, varkensvoer, rundveevoer, biologisch diervoer (eko), pluimveevoer, Duivenvoer

Accessoires:
Bench, Drinkbak, Drinkfles, Halsband, Hondenkleding, Hondenmand, Hondentas, Kattenbak, Kattenmand, Kattentas, Konijnenhok, Kooi, Krabpaal, Riem, Speeltjes, Vissenkom, Voerbak, Vogelkooi, Volière

Hygiëne en verzorging:
Anti-vlooienmiddel, Hondenborstels, Hooi, Kattenbakvulling, Kattenborstels, Medicijnen, Ontwormingsmiddel, Paardenborstels, Schelpenzand, Stro, Tekentang, Vlooienkam, Vlooienmiddel

Merken:
Beaphar, Eukanuba, Frontline, Pedigree, Prins, Royal Canin, Vitakraft, Whiskas, Carocroc, Casa-Fera, Cavom, Bonzo, Besterfood, Horsefood, Cavalor, Plospan, Teurlings, Versele Laga, Mariman, Natural, Beyers

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Pin, Bank / Giro overschrijving, Vooruit betalen

Aangesloten bij / Certificering:
DIBEVO