Selecteer provincie

Autoschade Van Hasselt 076-5973487: Kosten kilometervrij (wintersport) vakantie met 6,7,8,10 of 12 vrienden. Familie dagje? huur goedkoop per uur of per dag tegen een laag tarief zonder zorgen

Details

Adres
Wernhoutseweg 95
4884AS Wernhout
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


FOEU : 076-5973487

076-5973487
Aangesloten bij FOCWA

http://www.autoschade-vanhasselt.nl
van personen- en bedrijfsauto's

Wat wij doen:
Welkom bij Autoschade Herstel Van Hasselt B.V.

Autoschade komt altijd ongelegen en ongewenst....

Het is goed te weten dat Autoschade Herstel Van Hasselt de zorg rondom autoschade van u kan overnemen en deze snel kan doen vergeten.

Uw auto is bij ons in goede handen, als FOCWA Eurogarantbedrijf kunnen we u de zekerheid geven dat er gewerkt wordt met gekwalificeerde medewerkers en volgens de laatste reparatiemethodes.

Naast schadeherstel zijn wij ook uw partner in het spuitwerk van bedrijfsvoertuigen. Voor zowel bestaande huisstijl-ontwerpen als het samen met u uitdenken van een originele presentatie van uw wagenpark of bedrijf op wielen.

Voor elk transportbedrijf of eigenrijder is de truck het visitekaartje van de onderneming. Het spuitwerk, al dan niet aangevuld met belettering is hierin een niet te onderschatten accent. Ook de ondernemingen met een wagenpark, bijvoorbeeld installatie- of bouwbedrijven, buitendienst medewerkers en ZZP-ers kunnen hun huisstijl uitdragen in het spuitwerk van hun vervoermiddelen. Wij kunnen u van dienst zijn met het adviseren in kleur- en materiaalgebruik en begeleiden het gehele traject van blanco object naar de gewenste uitvoering.

En mocht er onverhoeds schade ontstaan aan uw truck, bus of auto zijn wij wederom de aangewezen partner in schadeherstel. Alle schades worden conform fabrieksspecificaties met gebruik van originele onderdelen hersteld zodat de merkgarantie niet in het geding komt.


Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00
Dinsdag : 08:00 - 18:00
Woensdag : 08:00 - 18:00
Donderdag : 08:00 - 18:00
Vrijdag : 08:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 12:00
Zondag : geslotenService:
vervangend vervoer

Diensten:
Uitdeuken, Uitdeuken zonder spuiten, demontage, montage, reparatie

Merk:
Volvo

Aangesloten bij / Certificering:
FOCWA Eurogarant,