Selecteer provincie

Nijhuis Manuele Therapie Drs H J

Details

Adres
Willemskade 14
8011AD Zwolle
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.manueletherapienijhuis.nl

Wat wij doen:
Wat is Manuele Therapie?

Een veelgestelde vraag. De titel is niet beschermd en daarom kan iedere behandelaar zijn eigen invulling er aan geven. Maar een lid van de Vereniging van ManueelTherapeuten (VMT) kan dat niet! Dan is maar één behandelprotocol mogelijk.
Deze verenging heeft de term manuele therapie in Nederland ingevoerd in 1964 en bewaakt sindsdien de kwaliteit.

Voor wie?

Deze therapievorm leent zich uitstekend voor mensen met klachten van het bewegingsapparaat of klachten die er uit voort kunnen komen zoals hoofdpijn, duizeligheid enzovoort. Vaak kunt U zelf wel beoordelen of u stramheid of pijn ervaart bij het dagelijks bewegen, bij het opstaan of op uw werk. Wanneer het u niet zelf lukt hier iets aan te doen, is een behandeling zinvol. Maar ook klachten die blijven bestaan na een operatie zijn behandelbaar. Ook voor advies of een behandeling iets voor u is, kunt u in de praktijk terecht.

In Raalte staat het praktijkpand aan de Korenstraat 30, schuin tegenover de watertoren en binnen honderd meter van bus en trein. Parkeren is mogelijk voor het pand mét parkeerschijf.

In Zwolle is de praktijk gevestigd op de Willemskade 14 te Zwolle. Pal er tegenover is de parkeergarage Emmawijk, op 10 minuten loopafstand van het station.Service:
Alleen op afspraak

Diensten:
Advies, Begeleiding, Instructies, Testen voorkeursbeweging

Behandeling van:
Artrose, Bekkenklachten, Hoofdpijn, Houding, Kiss-syndroom, Knieklachten, Nekklachten, Rugklachten, Schouderklachten, Tennisarm, Whiplash

Soort therapie:
Manuele therapie

Betalingsmogelijkheden:
Incasso

Aangesloten bij / Certificering:
VMT