Selecteer provincie

Vastrecht Belastingadviseurs

Details

Adres
Ln Copes van Cattenburch 87
2585EW Den Haag
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.vastrecht.com

Wat wij doen:
Vastrecht Belastingadviseurs is een klein hoogwaardig kantoor dat adviezen, aangiften en administraties verzorgt op elk belastingtechnisch gebied. Vastrecht werkt vooral voor MKB’ers en particulieren die een gesprekspartner zoeken van hoogwaardig niveau, met oog voor méér dan alleen de fiscale aspecten, zonder de hoofdprijs te moeten betalen.

De kwaliteit wordt gewaarborgd door de achtergrond van uw Vastrecht-adviseur. Bovendien schroomt Vastrecht niet om externe deskundigheid in te schakelen zodra dat efficiënt of nodig is. Het kan daarbij gaan om een advocaat of notaris, maar ook om een externe fiscalist op een fiscaal deelgebied, als de problematiek daarom vraagt. Uw Vastrecht-adviseur maakt deel uit van diverse collegiale netwerken die door onderlinge uitwisseling en gezamenlijke vakstudie zorgen voor kwaliteit en delen van praktische ervaring op grotere schaal dan op louter eigen kracht mogelijk is.

Vastrecht staat voor toewijding: toewijding aan onze cliënten, voor wie wij willen zorgen als voor familie. Wij zorgen er pro-actief voor dat uw fiscale zaken op orde zijn, en wij laten u niet vallen als het moeilijk gaat. Onze toewijding komt voort uit betrokkenheid bij de mensen en wereld om ons heen. Ons oog voor die wereld maakt dat wij deels zonder declaratie werken voor de "goede doelen" onder onze cliënten, en aan sommige ouderen onder onze particuliere cliënten hulp bieden die de fiscaliteit ver te buiten gaat. Onze beperkte tarieven, tenslotte, hebben als basis de overtuiging dat het leuk is om door veel werken veel toegevoegde waarde te hebben, veel leuker dan te proberen ten koste van anderen te verdienen.

Bij veel cliënten bestaat behoefte aan vaste prijzen. Daarvoor is in onze branche weinig gehoor, waardoor u ook moeilijk prijzen kunt vergelijken. Bij Vastrecht is voor elke opdracht een vaste prijsafspraak mogelijk. Wij weten dat wij bij vergelijking met onze collega's niet alleen qua kwaliteit maar ook prijstechnisch heel gunstig uit de bus komen.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:00 Werkdagen: 's avonds op afspraak
Dinsdag : 09:00 - 17:00
Woensdag : 09:00 - 17:00
Donderdag : 09:00 - 17:00
Vrijdag : 09:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDoelgroep:
ZZP

Diensten:
Estate planning

Specialismen:
Overdrachtsbelasting

Betalingsmogelijkheden:
Bank / Giro overschrijving, Incasso